0
Knihy vydavateľstva: Merkur
Zobraziť zoznam všetkých vydavatelstiev.
Od autora Merkur máme pre Vás v ponuke 37 titul(ov).
Zoradiť podľa:
Stránky:  12 následujúca>>
Pismo v propagaci (1974)


Lanz, Němeček  Merkur  1974

(D1) (Lanz, Němeček) Z obsahu: Písmo v reklame, Estetika písma, Premeny písma, Od rukopisu ku kaligrafii, Tvorba písma, Kreslené písma, Nápis v reklame, Kompozícia v ploche...

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Receptury teplých pokrmů


Kolektív  Merkur  1986

Recepty pre viac porcií v závodnom stravovaní (norma na 10 porcií). Veľká kniha receptúr na prípravu teplých jedál (jedlá z hovädzieho, teľacieho, bravčového, baranieho mäsa, z mletého mäsa a údenín, zo zveriny, z hydiny, z rýb, bezmäsité j

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Fotografujeme na černobílý film
Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Malý receptář kávy a čaje


Burian Vlado  Merkur  1974

(G3) V publikácii sa dozviete o pestovaní kávy a čaju, o druhoch, ako variť, ako piť, recepty na prípravu rôznych kávových nápojov a čaju, atd... - (Burian Vlado)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Umění obsluhy


Siegel, Gallaun  Merkur  1969

(H5) Kniha se podrobně zabývá vsemi zvyklostmi a zásadami stanovenými pro pohostinství, které jsou platné v různých evropských zemích a vyjadřují mezinárodní standard. Kniha názorně popisuje všechny způsoby obsluhy od jednoduchých až po slo

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Psychologie pro číšníky


Král Vojtěch  Merkur  1973

(E2) Výklad psychologie je zaměřen na její využití při obsluze hostů v zařízeních veřejného stravování. Proto se práce zaměřuje především na sociálně psychologické prvky a na psychologii obsluhy. Shrnuje požadavky kladené na číšníkovu osobn

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Flambování a dochucování jídel


Srkala Antonín  Merkur  1969

(G4) Flambovanie a dochucovanie jedál: studené a teplé predkrmy, polievky, hlavné jedlá, dezerty... - (Srkala Antonín)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Němčina v obchodní praxi


Kettnerová, Bunzl  Merkur  1978

(G3) - (Kettnerová, Bunzl)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Dědeček na scestí a 300 dalších míchaných nápojů
Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Barevná fotografie pro každého
Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Čínska kuchyně


Tomaník, Skřivan  Merkur  1978

(F3) - (Tomaník, Skřivan)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Fotografický receptář


Kulhánek Jaroslav  Merkur  1972

(C5) - (Kulhánek Jaroslav)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Nad šálkem plným vůně


Žáček Zdeněk  Merkur  1977

(G5) Káva, kakao, čaj - pěstování, zpracování - (Žáček Zdeněk)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Psychologie obsluhy


Cibulec Jindřich  Merkur  1984

(A5) - (Cibulec Jindřich)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Příroda v našem bytě


Herynek, Peukertová  Merkur  1990

(F3) Zopár strán popčiarkované ceruzkou - (Herynek, Peukertová)

Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Moderní skladování a jakost zeleniny a brambor
Predaný. Možete sledovať naskladnenie produktu.
Sledovať tento produkt 
Stránky:  12 následujúca>>