0
Nachádzate sa: Titulka / Záhrada

Spracovanie hrozna



Spracovanie hrozna

Kód knihy:0010731
Autor:Gavorník A.
Rok vydania:1976
Vydavateľstvo:Príroda
Jazyk:Slovenský
Väzba:Tvrdá
Počet strán:390
Stav knihy:Pečiatka v knihe
Pozícia15-6
Dostupnosť: 1
Vaša cena :7.90 EUR  




Vlož do nákupného košíka:  ks

Popis produktu

Kniha obsahovo zahrňuje základné poznatky o výrobe hroznového vína. Nadväzuje a úzko súvisí s predmetmi chémia, biológia, mechanizačné prostriedky, vinohradníctvo a prax.

Obsahové zahrňuje všetky typické fázy technologického procesu, a to prípravnú - príjem, posúdenie a úpravu hrozna -  získavanie muštu, hlavnú - typickú biologickými procesnú pri premene muštu na víno - mikrobiálnou činnosťou a záverečnú, ktorá sa zaoberá ošetrovaním a stabilizáciou vína až po finálny produkt a distribúciu.