|
Dobrý deň, ste neprihlásený, prihláste sa | ![]() |
alebo zaregistrujte sa ako firma , občan |
Kód knihy: | 0010731 |
Autor: | Gavorník A. |
Rok vydania: | 1976 |
Vydavateľstvo: | Príroda |
Jazyk: | Slovenský |
Väzba: | Tvrdá |
Počet strán: | 390 |
Stav knihy: | Pečiatka v knihe |
Pozícia | 15-6 |
Dostupnosť: | 1 |
Vaša cena : | 7.90 EUR |
Kniha obsahovo zahrňuje základné poznatky o výrobe hroznového vína. Nadväzuje a úzko súvisí s predmetmi chémia, biológia, mechanizačné prostriedky, vinohradníctvo a prax.
Obsahové zahrňuje všetky typické fázy technologického procesu, a to prípravnú - príjem, posúdenie a úpravu hrozna - získavanie muštu, hlavnú - typickú biologickými procesnú pri premene muštu na víno - mikrobiálnou činnosťou a záverečnú, ktorá sa zaoberá ošetrovaním a stabilizáciou vína až po finálny produkt a distribúciu.