Book code: | 0041922 |
Author: | Horecká, Horecký |
Year of publication: | 2016 |
Publishing: | Príroda |
Language: | Slovenský |
Binding: | Tvrdá |
Number of pages: | 160 |
Book Status: | 5 - Ako nová |
Pozícia | 24-3 |
Availability: | 1 |
Your price : | 5.90 EUR |
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok je vždy vynikajúci. Šaláty ako prílohu k hlavným jedlám alebo ako hlavné jedlo pripravujeme najmä z čerstvej zeleniny, ale aj zo zemiakov, cestovín či z ryže. Základné suroviny môžeme kombinovať s mäsom, rybami alebo s údeninami a ochutiť dresingmi alebo bylinkovými zálievkami. Zvláštnu skupinu šalátov tvoria osviežujúce ovocné šaláty.