0

Technológia a biochémia vína



Technológia a biochémia vína

Kód knihy:0042601
Autor:Farkaš Ján
Rok vydania:1973
Vydavateľstvo:Alfa
Jazyk:Slovenský
Väzba:Tvrdá
Počet strán:773
Stav knihy:Bežné známky používania, bez prebalu
Pozícia24-7
Dostupnosť: 1
Vaša cena :20.00 EUR  




Vlož do nákupného košíka:  ks

Popis produktu

Publikácia podáva vyčerpávajúcim spôsobom všetky problémy technológie vína, je spracovaná na základe najnovších vedeckých poznatkov z technológie a biochémie vína ako aj na základe praktických skúseností.

Kniha dáva odpoveď na všetky problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť pri spracovaní, ošetrovaní, uskladňovaní ako aj pri konzumácii vína. Usporiadaná je prehľadne do jednotlivých statí, ktoré na seba organicky nadväzujú.

 
Súvisiace produkty