Book code: | 0021001 |
Author: | Babilon Ján |
Year of publication: | 1989 |
Publishing: | Tatran |
Language: | Slovenský |
Binding: | Tvrdá |
Number of pages: | 496 |
Book Status: | 4,5 - Bežné známky používania, venovanie |
Pozícia | 24-3 |
Produkt nie je skladom, sledujte jeho dostupnosť. | ||
Kuchárska kniha obsahuje 1500 vecne členených receptov: polievky, mäso, prívarky, kompóty, múčniky, nápoje, ba aj recepty na kolektívne hostiny, rozličné príležitosti, bankety a iné. Autor zdôrazňuje ekonomické využívanie času, účelnú prípravu a organizáciu prác pri príprave jedál, vhodné a racionálne využívanie všetkých materiálov, surovín i finančných zdrojov.
Kniha vyšla v roku 1870 v Pešti, a tak sa po vyše storočí opätovne predstavuje slovenskému čitateľovi.