|
Dobrý deň, ste neprihlásený, prihláste sa | |
alebo zaregistrujte sa ako firma , občan |
Kód knihy: | 0014496 |
Autor: | Savarin Brillat |
Rok vydania: | 1987 |
Vydavateľstvo: | Tatran |
Edícia: | Svetová tvorba |
Jazyk: | Slovenský |
Väzba: | Tvrdá |
Počet strán: | 211 |
Stav knihy: | 5 - Ako nová |
Pozícia | 24-6 |
Dostupnosť: | 2 |
Vaša cena : | 6.00 EUR |
Úvahy o gastronomickom umení. Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom.
Za takmer dvesto rokov, čo uplynuli od napísania tejto knihy sa veľa zmenilo v spôsobe života ľudí, rozmnožili sa objavy v biológii, chémii a ostatných vedách. Ale potreba jesť a potreba byť s ľuďmi, prežiť družné chvíle za prestretým stolom, nestarne. Dodnes nás pán Brillat-Savarin učí umeniu vychutnávať.