|
Dobrý deň, ste neprihlásený, prihláste sa | |
alebo zaregistrujte sa ako firma , občan |
Kód knihy: | 0032351 |
Autor: | Tregubov Nikolaj |
Rok vydania: | 1986 |
Vydavateľstvo: | Alfa |
Jazyk: | Slovenský |
Väzba: | Tvrdá |
Počet strán: | 484 |
Stav knihy: | 4,5 - Pečiatka v knihe |
Pozícia | 25-2 |
Produkt nie je skladom, sledujte jeho dostupnosť. | ||
(E3) Kniha oboznamuje čitateľov s tvorbou, vlastnosťami a technológiou škrobu a výrobkov zo škrobu, osobitosťami surovin obsahujúcich škrob, výrobou a využitím vedľajších produktov výroby škrobu, teóriou kyslej a enzýmovej hydrolýzy škrobu, výrobou dextrinov, sirupu, potravinárskej, lekárskej a technickej glukózy a glukózovo-fruktózových sirupov. Uvádzajú sa v nej aj výpočty produktov podľa základných druhov výroby.