0
Nachádzate sa: Titulka / Učebnice / Chémia

Technológia škrobu a výrobkov zo škrobu



Technológia škrobu a výrobkov zo škrobu

Kód knihy:0032351
Autor:Tregubov Nikolaj
Rok vydania:1986
Vydavateľstvo:Alfa
Jazyk:Slovenský
Väzba:Tvrdá
Počet strán:484
Stav knihy:4,5 - Pečiatka v knihe
Dostupnosť: 1
Vaša cena :24.00 EUR  




Vlož do nákupného košíka:  ks

Popis produktu

(E3) Kniha oboznamuje čitateľov s tvorbou, vlastnosťami a technológiou škrobu a výrobkov zo škrobu, osobitosťami surovin obsahujúcich škrob, výrobou a využitím vedľajších produktov výroby škrobu, teóriou kyslej a enzýmovej hydrolýzy škrobu, výrobou dextrinov, sirupu, potravinárskej, lekárskej a technickej glukózy a glukózovo-fruktózových sirupov. Uvádzajú sa v nej aj výpočty produktov podľa základných druhov výroby.

 
Súvisiace produkty
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok