|
Dobrý deň, ste neprihlásený, prihláste sa | |
alebo zaregistrujte sa ako firma , občan |
Kód knihy: | 0027535 |
Autor: | Kendík Konrád |
Rok vydania: | 1997 |
Vydavateľstvo: | Práca |
Jazyk: | Slovenský |
Väzba: | Tvrdá |
Počet strán: | 716 |
Stav knihy: | 5 |
Pozícia | 24-7 |
Produkt nie je skladom, sledujte jeho dostupnosť. | ||
(K62) Receptúry pre 10 a 100 porcií.
Receptúry z medzinárodnej gastronómie sú spracované v užšom rozsahu, ale širšom sortimente jednotlivých druhov základných surovín. Pri spracovaní receptúr sme sa zamerali hlavne na štyri oblasti, a to sladkovodné a morské ryby, kôrovce, lastúrniky, mäkkýše, obojživelníky, ďalej na baraninu, jahňacinu, králika domáceho, hrabavú a vodnú hydinu a zverinu.