0
Kuchyňa, Recepty
V tejto kategórii máme pre Vás 134 titulov.
Zoradiť podľa: Zobraziť:
Stránky:  34567 [následujúca>>]
Kuchárska kniha našej mamy


Drobný Ivan  Perfekt  2000

(F1) Pestrá a praktická kuchárska kniha je výnimočná tým, že neobsahuje recepty charakteristické pre určitý región, ale vznikla zozbieraním rodinných receptov jedného rodu. Mnohé z nich si ešte pamätajú kuchyne našich starých mám. Kniha pon

Cena: 4.00 EUR    
Skladom
Domáci údenár


Ďurík Jozef  Osveta  1988

(C3) Recepty a návody na spracovanie a úpravu mäsa a údenín. Rady, pokyny a predpisy pri domácom spracovaní mäsa.

Cena: 4.00 EUR    
Skladom
Varíme mäsové špeciality (1998)


Potocká Helena  Ikar  1998

(E2) 101 receptov a rád z časopisu Slovenka. Malá kniha receptov.

Cena: 2.00 EUR    
Skladom
Nákypy, gratinované jedlá a soufflé


Dr. Oetker  Ikar  1995

(D5) Fanúšikom nákypov i tým, čo sa nimi ešte len chcú stať, ponúka táto kniha 80 lahodných jedál - od tradičných zapekaných zemiakov až po nadýchnuté, kypré soufflé.

Cena: 2.00 EUR    
Skladom
Ryba na tanieri celý rok
novinka


Kolektív  Osveta  1985

(J14) Autori zhrnuli vyše 700 receptov, z ktorých si každý môže vybrať práve ten, ktorý vyhovuje jeho stravovacím požiadavkám a najmä chuti.

Cena: 4.30 EUR    
Skladom
Suši


Kolektív  Ikar  2001

(i14) Suši je japonská kuchyně pro labužníky. Existuje jich nesčetná spousta variant - jedna chutnější než druhá. Není divu, že u nás jednohubky z Dálného východu nacházejí stále víc příznivců. A co takhle připravit si suši sami? Žádný prob

Cena: 3.50 EUR    
Skladom
Židovská kuchyňa


Wirkowski Eugeniusz  Práca  1992

(C1) Kniha Židovská kuchyňa poskytuje reprezentatívny výber najchutnejších židovských jedál (predjedlá, polievky, špeciality z rýb a hydiny, bezmäsité i mäsité pokrmy, typické múčniky a dezerty). Poodhaľuje zásady judaistického náboženstva

Cena: 6.50 EUR    
Skladom
Nová kuchárka


Mazurová, Brhlík, Romaňuk  Osveta  1981

(S1) V publikácii Nová kuchárka prinášame predpisy na prípravu rozličných druhov pokrmov. Známe a obľúbené pokrmy sú spestrené novými doplnkami a netradičnými spojeniami, ktoré zodpovedajú modernému kuchárskemu umeniu. Súčasťou predpisov na

Cena: 5.00 EUR    
Skladom
Rady našej babičky
-35%
novinka


Kolektív  Readers Digest Výber  2002

(O1) Odpoveď na tieto a mnohé ďalšie otázky ponúka praktická príručka RADY NAŠEJ BABIČKY. Bohato ilustrovaná kniha obsahuje 1200 generáciami overených nápadov, tipov, receptov a šikovných riešení – od vlastnoručne vyrobeného bylinkového oct

Cena: 29.20 EUR  
19.00 EUR    
Skladom
Ovocie a zelenina ako liek


Oberbeil, Lentzová  Fortuna Print  2005

(S1) Strava ktorá lieči. Kapitoly knihy o ovocí a zelenine zahŕňajú podrobné informácie o účinných látkach v jednotlivých druhoch a o ich pôsobení na ľudský organizmus. V kapitole o najrozšírenejších chorobách sa dozviete o príznakoch a prí

Cena: 7.50 EUR    
Skladom
Jedlá a nápoje našich predkov


Stoličná Rastislava  VEDA  1991

(C5) Kniha obsahuje receptár ľudových jedál a nápojov, našich predkov. Viac v obsahu knihy.

Cena: 4.50 EUR    
Skladom
Prestieranie


Rabeová Beate  Ikar  1998

(S1) Keď si človek sadne k slávnostnej tabuli, vyzdobenej s láskou, hneď sa cíti dobre a o to viac jedlo vychutnáva. Preto sa v tejto knihe sústreďuje pozornosť na štýlovo prestretý stôl. Sú tu rady a tipy týkajúce sa pohárov, príborov, ume

Cena: 5.00 EUR    
Skladom
Čakáte hostí?
-57%
akcia


Hillier Malcolm  Perfekt  2001

(S1) V publikácii nájdete tipy na všetky príležitosti – neformálne aj formálne stretnutia, pikniky, koktejlové párty, sviatočné obedy a večere. Nechýbajú recepty, ktoré oslnia napriek svoje jednoduchosti, poznámky k ich perfektnej realizáci

Cena: 14.80 EUR  
6.50 EUR    
Skladom
Tisícročné víno
novinka


Malík Fedor  2001

(O11) Prvá časť knihy prináša dobré správy o víne. Charakterizuje víno ako kyticu a s mierou autorovi vlastnou vyzdvihuje i jeho zdravotné účinky. Vracia sa do histórie a informuje o tom, ako vína pili naši predkovia a ako bude chutiť víno

Cena: 6.00 EUR    
Skladom
100 najlepších slovenských vín 2005


Malík Fedor  2005

(C3) V knihe nájdete charakteristiku vinohradníckych oblastí a najznámejších odrôd viniča. Dozviete sa, ako sa hodnotí víno, ktoré ročníky boli najlepšie a ktoré sa oplatí kupovať. Bez dobrého sprievodcu sa dnes už len ťažko zorientujeme pr

Cena: 3.00 EUR    
Skladom
Malá kuchárka oddelenej stravy


Horecká Jana  Knižné centrum  Neuvedený

(H4) Recepty šikovnej gazdinky. Zásady stravovania oddelenou stravou sú mimoriadne atraktívne práve tým, že umožňujú konzumovať takmer všetky bežné požívatiny. Záleží len na ich správnom usporiadaní na tanieri a na jedálnom lístku. A čo je

Cena: 1.50 EUR    
Skladom
Mikrovlnky v kuchyni


Carles Michéle  Press-Burg  1991

(A5) Príprava, varenie, recepty - (Carles Michéle)

Cena: 1.50 EUR    
Skladom
Varíme zo zemiakov
-61%
akcia


Kolektív  Readers Digest Výber  2008

(C1) 222 osvedčených receptov na rozmanité jedlá na každú príležitosť.

Cena: 23.00 EUR  
9.00 EUR    
Skladom
Vegetariánska kuchárka


Červený, Červená  Práca  1984

(G3) Vegetariánstvo v teórii a praxi. Počet receptov 300.

Cena: 3.00 EUR    
Skladom
Šaláty a jedlá zo zeleniny


Sečanský, Horváthová  Príroda  1989

(G4) Z obsahu: Čo pokladáme za šalát Tajomstvo chutného šalátu Nálevy na šaláty Lexikon šalátovej zeleniny Zelenina vo výžive zdravých a chorých Málo známa zelenina Abeceda šalátových byliniek

Cena: 2.80 EUR    
Skladom
Hydina v racionálnej výžive


Malík Vladimír  Príroda  1980

(G4) (Malík Vladimír) V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej čast

Cena: 4.00 EUR    
Skladom
Zobrazujem 105 až 126 (z 134 produktov) Stránky:  34567 [následujúca>>]
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok